yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

İnsanların yangın sırasında emin bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başında yer vadi düşüncen bapsı çok önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı sadece kapı olarak fiillev gören, kapı olarak malum ve açılıp-kapanmadı amelî olan bir yapı bileğildir. Çeşitli bileşenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi daha yararlı aşina bir gerçektir. Bapnın kendisini teşkil eden asıl kapı yahut kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar gibi herhangi bir hasar olmaksızın hayırlı durumda olmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş anında kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

çatı dışına meydana getirilen yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma üzere aksi durumlar evetşanmaması yerine korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında nokta meydan kapı kesinlikle kolay açılabilmelidir.

Yangın merdiveni imalatı her ne kadar cephe bir kesim üzere görünse bile kesin inşaat kesimüne kardeş bir sektör olarak görülmelidir. Yangın merdivenleri ve yangın kapıları yalnızca demirden evet da çelikten yapım edilmiş basamaklar ve baplar olarak görülmemeli. Binalara bu merdivenlerden yaptırırken özen edilmesi müstelzim en önemli noktalardan bir tanesi merdivendeki kişinin yangın alevlerinden korunmasını sağlayacak korunaklarında titizlikle dokumalmış olmasıdır.

Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir. Yangın kapılarının üretim amacı in sağlığını yangın ve kötü tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en uygun paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade benibeşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş tarafüne güzel açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Milyonluk apartmanda kâin yangın merdiveni kapısının kapanmaması ise toplumsal medyada gündem evet.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu gestaltnın sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın merdiveni eğer binanın Yangın Kapısı Fiyatları ortamında konumlandırıldıysa bu durumda emniyet açısından bir havalandırma bacası kullanılmalıdır. Aynı zamanda merdivenin üretiminde kullanılan bütün malzemelerin yangına karşı asgari 90 an dayanabiliyor olması gerekir. şayet yangın simultane merdivenin evetğu taksimme tütün intikali olursa güç kaynağını binadaki cazibe sisteminden almayıp kendi güç sistemini kullanan mekanik bir havalandırma kullanılması şgeriı vardır.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

– 4 .ncü madde kapsamı dışında kalan mevcut bünyelarda yangına karşı kızılınması mukteza tedbirler ; ait belediyelerce çatı sahip ve yöneticisi ile kurum amirlerinden ovalı olarak istenir. Bu rıza üzerine, anılan sorumlular ;

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı sinein nispeten kârlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Report this wiki page